Gyakran ismételt kérdések 

1. Mik a Delirium termékek?

A Delirium termékek olyan kézműves ékszerek és kiegészítők amelyeknek azért születtek, hogy mosolyt csaljanak az arcodra, valamint megörökítsék a legszebb emlékeidet. Minden ékszer és kiegészítő egyedi, akárcsak az az alkotóelem, amiből született.

 

  1. Mik thinkDiferentt termékek?

A thinkDiferentt termékek olyan kézműves portékák, amelyek környezetbarát és fenntartható alternativákat kínálnak neked és a háztartásodnak.

 

  1. A Deliium ékszerek és kiegászítők igényelnek-e különleges karbantartást?

Nem, a kiegészítők nem igényelnek speciális karbantartást, de néhány tippet szeretnék adni annak érdekében, hogy hosszabb ideig megőrizzék csúcsminőségüket:

Ha a gyanta piszkos lesz, egyszerűen mosd le meleg vízzel és nagyon enyhe folyékony mosószerrel (óvatosan elkerülve a súrolást), majd szárítsd meg tiszta rongyocskával.

Kerüld a közvetlen érintkezést a parfümökkel, az alkohol alapú folyadékokkal vagy vegyszerekkel.

Próbáld meg elkerülni, hogy az ékszereid közvetlen napfényben maradjanak rendkívül meleg hőmérsékleti feltételek mellett, mivel a gyanta elveszítheti a formáját (például ha a nyári hónapokban egy forró autóban ottfelejted). Ha ez megtörténik, egyszerűen csak helyezd hűvös helyre, amíg vissza nem tér a szép alakja.

Próbáld meg elkerülni mechanikai sokkokat, karcolódást, alkohollal, parfümökkel, acetonnal, mosószerekkel, koptató felületekkel való érintkezést.

 

  1. A thinkDiferentt termékek igényelnek-e különleges karbantartást?

Nem, a thinkDiferentt termékek nem igényelnek speciális karbantartást. Bővebb információért látogass el a thinkDiferentt/Termékeinkről oldalra.

 

  1. Létezik fizikai üzlet?

Nincs

 

  1. Regisztrálnom kell az oldalon ahhoz, hogy rendelni tudjak?

Nem, nem szükséges regisztrálni, addig amíg kitöltöd a szállítási címet és kiválasztod a fizetési módot. De előnyödre válna, ha regisztrálnál, mert rendszeresen kínálunk kedvezményes kuponokat a hűséges vásárlók számára.

 

  1. Milyen szállítási módok vannak?

Futárszolgálattal és Román Postával szállítunk. Bővebb információért olvasd el az Általános Szerződési Feltételek megfelelő részét (Termenii și condiții de utilizare pentru Magazinul Online / 10. Costuri de livrarea)

 

  1. Hogyan fizethetem ki a megrendelést?

Bankkártyás és utánvételi fizetési lehetőség van. Bővebb információért olvasd el az Általános Szerződési Feltételek megfelelő részét (Termenii și condiții de utilizare pentru Magazinul Online / 9. Metodele de plată)

 

  1. A megrendelt termék nem az, amit szerettem volna. Visszaküldhetem?

Természetesen. Bővebb információért olvasd el az Általános Szerződési Feltételek megfelelő részét (Termenii și condiții de utilizare pentru Magazinul Online /11. Politica de retragere din Contract)

 

  1. Biztonságos az online vásárlás?

Az általad megadott adatokat semmilyen körülmények között nem továbbítjuk harmadik félnek. Bővebb információért olvasd el az Általános Adatvédelni Szabályozást. (Politica de confidențialitate)

 

  1. Mikor kézbesítik a megrendeléseket?

A rendelést követően 2 munkanapon belül postázzam a kiegészítőket. Késlekedés esetén azonnal kapcsolatba lépek veled.

Az egyéni megrendelések 7-21 munkanapon belül szállíthatók, ez függ a megrendelés komplexitásától.

hu_HUHU