Méhviaszos csomagoló

 

Kiválóan alkalmasak arra, hogy belecsomagolj bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, félbevágott zöldség, sajt, kolbász, szendvics, lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

 

 

Kenyérzsák

Környezetbarát, többször használható kenyér és pékárú tároló.

VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTASS!

Bár a környezettudatosság fogalma viszonylag új, manapság senkinek sem idegen. E fogalom nagyon tág és szerteágazó, de ahogy a mottóm is mutatja, én csak a fogyasztói és azon belül is csak az egyéni környezettudatosságra szeretném felhívni a figyelmet.

A bolygó, melyen élünk nem egy ingyenes játszótér, melyen akkor és ott azt teszünk, amit akarunk.

 „A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön” – szól a mondás, mely a híres környezetvédelmi aktivista, David Browertől származik. Brower mindig is igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy a természeti értékeink kizsákmányolása nem fenntartható, az elkövetkező generációk érdekeit is figyelembe kell venni.

Az ember hatással van a környezetére a mindennapi tevékenységei során, bár ez sokszor nem is tudatosul bennünk. Ahhoz, hogy bolygónk élhető legyen, tudatosan kell törekednünk a fenntarthatóságra.

A legegyszerűbb és legtermészetesebb, ha ezt mikró szinten, a saját háztartásunk és szokásaink megvizsgálásával és megváltoztatásával kezdjük. Legyen ez a változás apróka vagy nagy, hosszú távon hatalmas változásokat hozhat.

 Az oldal és a “think Diferentt” márka célja, hogy olyan kézműves termékeket kínáljon neked, melyek újrahasznosított és környezetbarát alapanyagból készülnek. Szeretettel hívlak meg, hogy látogass el az oldalamra! Kutass és böngéssz kedved szerint.

100%

kézműves

Szeretettel és odaadással készült kreatív portéka

100%

helyi termék

Tisztelet a közösség jövője iránt amelyben élsz

100%

környezettudatos

Egy élhetőbb világért neked és a következő generációknak

hu_HUHU