Ambalaj cu ceară de albine

 

Sunt excelente fie pentru ambalarea diferitelor alimente, cum ar fi: fructe, legume tăiate, brânză, cârnați sau sandviș, fie pentru acoperirea recipientelor care conțin alimente.

 

 

Săculeț de depozitare pentru pâine

Környezetbarát, többször használható kenyér és pékárú tároló.

SCHIMBĂ-TE CA SĂ FACI SCHIMBĂRI!

Deși conceptul de conștientizare a mediului este relativ nou în ziua de azi, nu mai este străin nimănui. Acest concept este foarte vast și diversificat, dar așa cum reiese din motto-ul paginii mele, eu doresc să atrag atenția voastră doar asupra conștientizării individuale a mediului.

Planeta pe care trăim nu este un loc de joacă gratuit pe care ne facem de cap cum vrem și când vrem noi.

 „Noi nu am moștenit Pământul de la părinții noștri, ci l-am împrumutat de la nepoții noștri”, spune renumitului activist de mediu David Brower. Brower a încercat întotdeauna să atragă atenția asupra faptului că exploatarea valorilor noastre naturale trebuie să fie nesustenabilă, trebuie luate în considerare și interesele generațiilor viitoare.

Omul își influențează mediul înconjurător prin activitățile sale zilnice, deși acest lucru nu este nici măcar conștientizat de noi. Pentru ca planeta noastră să fie locuibilă, trebuie să ne străduim conștient pentru durabilitate.

Cel mai simplu și mai la-ndemână este să începem acest lucru la nivel micro, examinând și schimbând propriile noastre obiceiuri din gospodăria proprie a familiei. Indiferent dacă această modificare este mică sau mare, aceasta poate face o mare diferență pe termen lung.

 Pagina și marca „think Diferentt” își propun să vă ofere produse artizanale realizate din materii prime reciclate și ecologice. Vă invit cu drag să vizitați pagina mea!

100%

Lucrat manual

Produs artizanal realizat cu dragoste și devotament

100%

Produs local

Respect pentru viitorul comunității în care trăiești

100%

Ecologic

Pentru o lume mai trainică pentru tine și pentru generațiile următoare

Din ce este realizat ?

ro_RORO