GDPR Politica de confidențialitate

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) (denumit în continuare “GDPR”) este aplicat în toate statele Uniunii Europene.

Prezenta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop informarea dvs. despre modul în care înțelegem să reglementăm și integrăm la nivelul companiei noastre politica GDPR.

  1. Operatorul (cel care prelucrează datele dvs)

NAGY L.A.-K. KATALIN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ

Sediu: Str. Kossuth Lajos nr. 5, Gheorgheni, jud. HR

Număr de ordine in Registrul Comerțului:  F19/5/2020

Cod unic de identificare: 42081949

Administrator: Katalin Nagy

  1. Ce date prelucrăm

În funcție de natura și scopul interacțiunii cu Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală (abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, descărcarea unui ghid, înregistrarea la un eveniment sau orice conversație telefonică), este posibil să colectăm următoarele tipuri de date:

Adresa ta de email este necesară în toate formularele noastre, în mod specific dacă dorești:

Să creezi un cont

Să faci o comandă de Bunuri sau Servicii

Să te abonezi la newsletter

Să completezi și să trimiți formularul de contact

Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email și număr de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oraș, țară, domeniu de activitate, număr de angajați și poziție geografică.

Date legate de navigare – date legate de modul în care folosești website-ul, incluzând: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate.

Date despre vizitele tale în site: acestea pot include URL-uri complete, secvența de click-uri către, prin și de la website-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Date despre rețele de socializare folosite în momentul în care utilizezi funcționalitățile noastre.

  1. Cum colectam aceste date

Datele tale pot fi colectate în diferite moduri.

Pot fi colectate direct când comunici cu noi prin intermediul creării unui cont nou, când te abonezi la newsletter sau completezi orice alt tip de formular din site-uri, când descarci resurse, ceri acces la cursuri sau când te înregistrezi la evenimentele noastre.

De asemenea, îți colectăm datele când comunici cu Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală prin email sau telefon.

Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală colectează date și indirect, prin intermediul cookie-urilor și a marcatorilor.

Te rugăm să citești Politica de cookies care a fost creată pentru a te ajuta să înțelegi mai ușor această tehnologie, precum și modul în care o folosim în site-ul nostru.

  1. Scopurile prelucrării

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs. în calitate de persoană vizată se realizează în următoarele scopuri:

•        pentru furnizarea produselor și serviciilor de către Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală,

•        pentru a fi contactat și a vă răspunde în legătură cu produsele și serviciile pe care le utilizați de la Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală;

•        pentru a ține legătura cu dvs și a vă oferi informații necesare prin intermediul site- lui nostru:  dar și pe paginile noastre de socializare:

www.facebook.com/lovenature.ro

www.facebook.com/thinkddiferentt

www.instagram.com/pureddelirium

www.instagram.com/thinkddiferentt

  • pentru comunicări de marketing. Aceste comunicări le vom realiza doar dacă avem consimțămantul persoanei vizate

  • pentru a-ți afișa website-ul și conținutul acestuia

  • Pentru a-ți permite să ne contactezi

  • Pentru a-ți permite să ne contactezi

  • Pentru a te anunța asupra noutăților și schimbărilor legate de website și gama de produse /servicii Delirium/thinkDiferentt

  • Pentru a ne susține drepturile și obligațiile stipulate în contractele semnate cu utilizatorii, precum și alte obiective legale

Folosim cookie-uri și marcatori pentru:

  • A îmbunătăți experiența ta în site, precum:

Recunoașterea dispozitivului tău, astfel încât să nu fi nevoit să introduci aceleași informații de mai multe ori la rând pentru același scop.

Recunoașterea numelui de utilizator și a parolei pe care ni le-ai oferit odată, pentru a nu fi nevoit să le introduci din nou în fiecare pagină care cere aceste informații.

  • A analiza traficul și datele din site pentru:

Măsurarea numărului de utilizatori astfel încât să facem site-ul mai ușor de folosit și să răspundă mai rapid cererilor tale.

Evaluarea comportamentului tău de navigare și accelerarea căutărilor tale.

  • A ne ajuta să înțelegem mai bine cum ne folosești site-ul, astfel încât să le îmbunătățim.

  • Utilizarea informațiilor tale în modurile descrise mai sus este permisă de legea aplicabilă în domeniul protecției datelor, pentru că este:

Necesară pentru interesele noastre legitime în urmărirea scopurilor descrise mai sus, iar interesele tale de confidențialitate nu prevalează asupra acestora, în niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru îndeplinirea obligațiilor și drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni și condiții).

Necesară în unele cazuri pentru a ne îndeplini responsabilitățile legale, cum ar fi prezentarea de informații autorităților sau organismelor de reglementare.

Necesară în unele cazuri pentru îndeplinirea unei sarcini în interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor în instanță sau în cazul în care prelucrarea se referă la informații cu caracter personal aflate evident în domeniul public.

În circumstanțe limitate, procesate exclusiv cu consimțământul tău pe care îl obținem periodic, cum ar fi atunci când optezi să primești comunicări de marketing sau pe email.

  1. Cine prelucrează datele colectate

Datele tale sunt prelucrate de către angajații Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală delegați cu:

Administrarea site-ului.

Administrarea clienților și a cererilor lor.

Sarcini legale.

Delirium/thinkDiferentt, ca operator de date, am luat toate măsurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea sau distrugerea neautorizată a datelor.

Prelucrarea datelor se realizează folosind computere și/sau instrumente IT, urmând procedura internă în scopul clar specificat și acceptat de către utilizator.

  1. Partajarea datelor tale personale

Nu vindem datele tale cu caracter personal către terțe părți.

Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe părți precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, dacă este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract să mențină confidențialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terțe părți poate fi cerută de la Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală în orice moment.

În ultimul rând, am putea dezvălui datele tale:

În situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, că urmare a participării lor la diverse concursuri și campanii promoționale organizate de Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală prin intermediul website-ului.

Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi și proceduri legale, inclusiv cereri din partea autorităților de reglementare.

Dacă se consideră că divulgarea este necesară sau potrivită pentru protejarea drepturilor, proprietății sau securității Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală, a clienților noștri sau a altor părți interesate. Această divulgare include schimbul de informații cu alte companii sau organizații în scopul protejării împotriva fraudelor sau falsificărilor.

Link-urile către site-uri și terțe părți.

Website-ul nostru ar putea conține link-uri către diverse site-uri, platforme și rețele de socializare administrate de terțe părți pe propriile servere, organizații și companii asupra cărora Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanță nu putem fi considerați responsabili pentru modul în care datele sunt colectate și prelucrate de către aceste terțe părți.

Îți recomandăm să citești politicile de confidențialitate aplicabile pentru orice terță parte către care ar putea direcționa link-urile noastre, astfel încât să înțelegi cum îți sunt folosite datele personale de către acestea.

  1. Termenele de păstrare a datelor

Termenele limită preconizate pentru păstrarea și ştergerea diferitelor categorii de date vor fi cele stabilite de legislația în vigoare inclusiv cea privind arhivarea, respectiv până la realizarea scopului pentru care au fost colectate, pe toată durata necesară folosirii acestora astfel cum este stabilit de legislația în vigoare (inclusiv cea fiscală) sau de autoritățile competente.

După expirarea termenului de arhivare, datele vor fi șterse ireversibil.

Când te abonezi la newsletterele noastre sau descarci resursele gratuite, îți stocam adresa de email, numele și prenumele, până în momentul în care te dezabonezi (link-ul de dezabonare este inclus în toate email-urile noastre, chiar în partea de jos a mesajului).

Când contactezi Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală folosind orice metodă de contact (email, număr de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate până la exercitarea dreptului de opoziție, începând de la dată ultimei interacțiuni cu Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală, apoi vor fi șterse.

Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru până la șase (6) luni pentru cookie-uri și marcatori de monitorizare a audienței și până la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.

  1. Cum sunt protejate informațiile tale cu caracter personal

Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls și software antivirus.

Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu îți putem garanta securitatea optimă a informațiilor schimbate prin intermediul acestei rețele.

Ne străduim să îți protejăm datele însă nu îți putem garanta securitatea absolută a informațiilor pe care le trimiți către website. Prin aceasta ești de acord că ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, ești de acord ca responsabilitatea securității datelor tale personale este și a ta, în mod egal. Pentru început, ești responsabil pentru păstrarea confidențialității parolelor și a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.

  1. Drepturile tale

Aveți în calitate de persoană vizată următoarele drepturi:

•        Dreptul de informare și de acces la datele cu caracter personal

Persoana vizată are dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal deținute de Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală  

•        Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Persoana vizată are dreptul de a rectifica datele dacă acestea nu sunt corecte.

•        Dreptul de ștergere

Persoana vizată are dreptul să solicite operatorului să şteargă fără întârziere datele cu caracter personal care o privesc în următoarele cazuri:

•        datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

•        persoana vizată se opune prelucrării şi nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce priveşte prelucrarea;

•        datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

•        datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea legii;

ATENȚIE: Ştergerea datelor nu se va realiza dacă:

•        datele sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii legale;

•        în scopuri de arhivare în interes public;

•        pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă.

•        Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care persoana vizată apreciază că datele pe care Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală le deține cu privier la aceasta sunt incorecte sau nu ar trebui să prelucrate, se va contacta Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală la sediu pentru o discuție în legătură cu drepturile sale. În anumite circumstanțe, se poate cere restricționarea prelucrării.

•        Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, persoana vizată are dreptul de a se opune prelucrării de către Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală a datelor sale cu caracter personal inclusiv la prelucrarea datelor în scop de marketing direct

•        Dreptul la portabilitatea datelor

Persoana vizată are dreptul de a solicita datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat către  Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală într-un format structurat și care poate fi citit automat.

•        Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată

Persona vizată are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/ reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal

•        Dreptul de retragere a consimtamantului în orice moment

Retragerea consimtamantului poate avea loc în orice moment și va produce efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila

  • Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente.

În conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, când îți exerciți oricare dintre aceste drepturi, Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală, ca operator de date, își rezervă dreptul de a cere o dovadă a identității tale. Te rugăm să fii conștient că datele cerute pentru dovedirea identității vor fi șterse imediat ce îți răspundem la cerere.

Suntem obligați să îți răspundem în interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Această perioada poate fi extinsă la două (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

Informațiile furnizate precum și măsurile luate în exercitarea drepturilor mai sus menționate îți sunt oferite de Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală în mod gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie să îți percepem o taxa fie să refuzăm cererea.

  1. Informații detaliate despre procesarea datelor tale personale

Datele tale personale sunt colectate pentru următoarele scopuri și folosind următoarele servicii:

  • Analytics

  • Google Analytics

Este un serviciu de analiză web furnizat de Google. Acesta monitorizează utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte și ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorilor în pagini.

Tip de date personale colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

  • Facebook Ads Conversion Tracking

E un serviciu furnizat de Facebook care conectează datele din reclamele Facebook cu acțiunile realizate de utilizatori în site-uri.

Tip de date personale colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

  • Google AdWords Conversion Tracking

E un serviciu furnizat de Google care conectează datele din sistemul de publicitate Google cu acțiunile realizate de utilizatori în site-uri.

Tip de date personale colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

  • Contactarea utilizatorului

Număr de telefon

Utilizatorii care ne furnizează numărul de telefon pot fi contactați cu scop comercial sau promoțional, precum și pentru a primi răspunsuri și asistență la cererile trimise.

Tip de date personale colectate: Număr de telefon

  • Formular de contact

Prin completarea formularul de contact existent pe site-uri, utilizatorii își oferă consimțământul pentru că site-urile să folosească aceste detalii pentru a răspunde la cererile de informații, oferte sau alte tipuri de cereri indicate prin subiectul formularului.

Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, număr de telefon (inclusiv alte date personale introduse în mesaj pe care le transmiți benevol)

  • Comentarii

Serviciile de comentarii la conținut îți permit să creezi și să publici comentarii la conținutul de pe site-uri.

În funcție de setările proprietarului, se poate să publici inclusiv comentarii sub anonimat. Dacă există o adresa de email printre celelalte date personale furnizate, poate fi folosit pentru a trimite notificări privitoare la noi comentarii pentru același conținut. Tu este exclusiv responsabil pentru conținutul comentariilor tale.

  • YouTube video widget

Este un serviciu de vizualizare conținut video furnizat de Google care ne permite să adăugăm conținut de tip video în paginile web.

Tip de date colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

  • ManyChat

Este un serviciu furnizat de ManyChat Inc. care permite crearea unui bot ce trimite mesaje și răspunde pe Facebook în mod automat.

Tip de date colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

  • Management landing pages

Remarketing și targetare pe baza comportamentului

Acest serviciu ne permite să informăm, optimizăm și livrăm campanii de publicitate bazate pe datele și interacțiunile din trecut ale utilizatorilor cu site-urile.

  • AdWords Remarketing

E un serviciu de remarketing și targetare comportamentală furnizat de Google care conectează activitatea website-urilor cu rețeaua de publicitate AdWords și cookie-ul DoubleClick.

Tip de date colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

  • Facebook Custom Audiences

Este un serviciu de remarketing și targetare comportamentală furnizat de Facebook care conectează activitatea pe site-urile noastre cu sistemul de publicitate Facebook.

Tip de date colectate: Cookies și adrese de email.

Loc de prelucrare: SUA

  • Facebook Remarketing

Este un serviciu de remarketing și targetare comportamentală furnizat de Facebook care conectează activitatea pe site-urile noastre cu sistemul de publicitate Facebook.

Tip de date colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

  • Remarketing prin Google Analytics pentru Display Advertising

Este un serviciu de remarketing și targetare comportamentală furnizat de Google care conectează activitatea de monitorizare realizată de Google Analytics și cookie-urile colectate de acesta cu sistemul de publicitate AdWords și cookie-ul DoubleClick.

Tip de date colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

Optimizare și distribuție trafic

  • CloudFlare

Este un serviciu de optimizare și distribuție trafic prin folosirea de servere localizate în mai multe țări, furnizat de CloudFlare Inc., care filtrează traficul de pe site-uri permițând în același timp colectarea de date analitice.

Tip de date colectate: Cookies și diverse tipuri de date specificate în politică lor de confidențialitate

Loc de prelucrare: SUA

  • Tag Management

Google Tag Manager

Este un serviciu de administrare centralizată a tag-urilor furnizat de Google.

Tip de date colectate: Cookies și date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

Management baza de utilizatori

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

  1. Confidentialitatea minorilor

Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală nu contactează cu bună știință sau nu colectează informații de la persoane cu vârstă sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârstă sub 18 ani.

Dacă printr-o eroare intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem înștiințați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

Dacă dorești să ne anunți primirea de informații despre persoanele cu vârstă sub 18 ani, te rugăm să ne trimiți un email contact@lovenature.ro.

  1. Ce se  poate întâmpla dacă o persoană nu dorește să ne dea datele

În  cele  mai  multe  cazuri,  persoanele  vizate  nu  au    obigația   de  a  comunica     datele  lor  cu caracter personal.

Totuși, refuzul dumneavoastra de ne transmite datele cu caracter personal mai sus mentionate, conduce la imposibilitatea  prestării de servicii/furnizării de bunuri care au legătură cu activitățile principale a Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală, inclusiv furnizarea de certificate digitale.

  1. Unde vă puteți adresa pentru exercitarea drepturilor si termenul de răspuns

Exercitarea drepturilor mai sus menționate se va face în baza unei cereri scrise adresate la sediul Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală sau pe email la adresa contact@lovenature.ro.

Termenul de răspuns pentru orice solicitare în legatură cu drepturile dvs. este de 30 zile cu excepţia situaţiilor în care cererea este complexă sau există un număr mare de cereri, când termenul se poate prelungi cu încă 60 de zile.. În cazul în care nu sunteți mulțumit(ă) de soluția primită puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa http://www.dataprotection.ro

  1. Actualizări

Prezenta  Informare  poate  suferi  în  timp  modificări  de  conținut.  Orice  nouă versiune va fi anunțată și afișată la sediul firmei.

  1. Definiții

Date cu caracter personal – orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoană vizată – persoane fizice ale căror date sunt prelucrate

Operator de date personale (Data Controller) – orice organizație, persoană sau organism care determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controlează datele și este responsabil pentru acestea.

Împuternicit (Data Processor) – procesează datele în numele unui operator

Consimțământ – încuviințarea “liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care această își exprimă acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declarație, fie printr-o acțiune afirmativă clară.

GDPR – Regulamentul General privind protecția datelor (GDPR) a fost adoptat că Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplică direct în fiecare stat membru UE, fără a fi nevoie de o legislație de punere în aplicare.

Terți – orice persoană fizică sau juridică (autoritate publică, agenție sau orice alt organism), în afară de persoană vizată, operatorul, împuternicitul și persoanele care, sub directă autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate să proceseze datele.

Pentru orice întrebări suplimentare referitoare la modul în care prelucrăm datele cu caracter personal sau pentru a-ți exercită drepturile menționate mai sus, te rugăm să ne trimiți un email la adresa contact@lovenature.ro

Această pagină web folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații legate de modul de funcționare și folosire a acestor fișiere, te rugăm să accesezi următorul link: Politică de cookies. Această politică de confidențialitate definește modul în care noi, Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală, colectăm, utilizăm și stocăm datele tale personale atunci când accesezi sau interacționezi cu site-ul nostru www.lovenature.ro

  1. Data intrarii in vigoare

Prezenta Informare este valabila incepând cu 20.01.2020

ro_RORO