Termékeinkről

MÉHVIASZOS CSOMAGOLÓK

Kiválóan alkalmasak arra, hogy belecsomagolj bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, félbevágott zöldség, sajt, kolbász, szendvics, lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

A csomagoló kendők viasza véd a szennyeződésektől, a nedvességtől, valamint a baktériumoktól, a kókuszdióolaj és illóolajok pedig a gombák ellen, így az élelmiszer hosszabb ideig lesz eltartható.

Kenyérzsák

Környezetbarát, többször használható kenyér és pékárú tároló. A környezetbarát kenyeres zsák praktikus megoldás a műanyag zacskók helyettesítésére, egyben a megfelelő anyag kiválasztásával gyönyörű konyhai kiegészítő lehet, dr akár remek választás környezettudatos ajándéknak is!

Ezt a zsákot arra terveztük, hogy már bevásárláskor a te saját otthoni tárolódba tehesd a friss pékárút, abban vidd is haza, majd otthon a lehető legtovább frissen tartsd.

A felhasznált anyagok tulajdonsága, hogy pont annyi levegőt és nedvességet engednek be, hogy a kenyér nem penészedik meg és napokig friss marad.

Újraszalvéta

A szendvics csomagoló újraszalvéta az egyszer használatos szalvéta, folpack, uzsonnás zacskó és az alufólia kiváltására készült. Csomagolhatsz bele szendvicset, nasit, vagy egy kis gyümölcsöt. Csökkentheted vele a fölösleges csomagolóanyagok használatát.

Kívül pamutból, belül vízhatlan PUL anyagból készült, mely frissen tartja a szendvicsed.

A megfelelő anyag kiválasztásával egyszerűen a felhasználó személyiségéhez egyeztethető a tízórai csomagoló és nagyobb étvággyal fogyasztja bárki a vidám és színes mintás újraszalvétába bújtatott útravaló elemózsiát.

hu_HUHU