A mi kis üzletünk

Üdvözöllek a környezetbarát kézműves termékek világában!

A kenyérzsákról röviden

Környezetbarát, többször használható kenyér és pékárú tároló. A környezetbarát kenyeres zsák praktikus megoldás a műanyag zacskók helyettesítésére, egyben a megfelelő anyag kiválasztásával gyönyörű konyhai kiegészítő lehet, dr akár remek választás környezettudatos ajándéknak is!

Ezt a zsákot arra terveztük, hogy már bevásárláskor a te saját otthoni tárolódba tehesd a friss pékárút, abban vidd is haza, majd otthon a lehető legtovább frissen tartsd.

A méhviaszos csomagolóról röviden

A MÉHVIASZOS CSOMAGOLÓk kiválóan alkalmasak arra, hogy belecsomagolj bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, félbevágott zöldség, sajt, kolbász, szendvics, lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

A csomagoló kendők viasza véd a szennyeződésektől, a nedvességtől, valamint a baktériumoktól, a kókuszdióolaj és illóolajok pedig a gombák ellen, így az élelmiszer hosszabb ideig lesz eltartható.

Kiválthatod velük a folpack és alufólia használatát, amik újrahasznosíthatatlan hulladékokká válnak egy használat után.

Az nasi tasiról röviden

A nasi tasi az egyszer használatos szalvéta és a műanyag zacskó kiváltására készült. Csomagolhatsz bele nasit, aprósüteményt, aszalt vagy friss gyümölcsöt, magokat vagy akár szendvicset. Használatával csökkentheted vele a fölösleges csomagolóanyagok használatát.

Kívül pamutból, belül vízhatlan PUL anyagból készült, mely frissen tartja a nassolnivalódat.

A megfelelő anyag kiválasztásával egyszerűen a felhasználó személyiségéhez egyeztethető a nasi tasi  és nagyobb étvággyal fogyasztja bárki a vidám és színes mintás tasakocskába bújtatott útravaló elemózsiát.

Az kozmetikai korongokról röviden

Az újrafelhasználható textil sminklemosó korongok puha pamut anyagból készültek, 100%-ban természetesek, így nem csak a bőrődet kímélik, hanem a természetet is. Ideálisak minden bőrtípusra.

Annak érdekében, hogy minnál jobban kielégítsék az igényeidet, a thinkDiferentt sminklemosó és arctisztító korongok két tipusa közül választhatsz: egy puhább korong a gyengéd tisztításhoz és egy durvább pamut anyagból készült, a mélytisztításhoz. Az utobbinak enyhe bőrradirozó hatása is van.

A korongok pamut szalaggal vannak ellátva a jobb kezelhetőség érdekében. Hosszú élettartamúak, és tökéletesen ellenállnak a mosógépben való többszöri mosásnak.

Az újraszalvétáról röviden

A szendvics csomagoló újraszalvéta az egyszer használatos szalvéta, folpack, uzsonnás zacskó és az alufólia kiváltására készült. Csomagolhatsz bele szendvicset, nasit, vagy egy kis gyümölcsöt. Csökkentheted vele a fölösleges csomagolóanyagok használatát.

Kívül pamutból, belül vízhatlan PUL anyagból készült, mely frissen tartja a szendvicsed.

Az textil edény- és tányérhuzatról röviden

Az újrahasználható edényhuzat az egyszer használatos folpack és alufólia kiváltására készült. Letakarhatsz vele tányérokat, edényeket, poharakat és egyéb konyhai tároló eszközöket. Használatával csökkentheted vele a fölösleges csomagolóanyagok használatát.

A környezetbarát textil huzatok vízálló polieszter, laminált (PUL) impregnált antiallergén, penészálló, könnyen tisztítható anyagból készülnek. A külseje 100% újrahasznosított pamut anyag. Ez az edényhuzat frissen tartja az edényekben, tányérokban vagy más tároló eszközökben tárolt élelmiszereket.

hu_HUHU