Viszlát zacskó! Köszöntelek barátságos tároló!

 

Vidd magaddal bevásárláshoz is!

Környezetbarát, többször használható kenyér és pékárú tároló. A környezetbarát kenyeres zsák praktikus megoldás a műanyag zacskók helyettesítésére, egyben a megfelelő anyag kiválasztásával gyönyörű konyhai kiegészítő lehet, de akár remek választás környezettudatos ajándéknak is!

Ezt a zsákot arra terveztük, hogy már bevásárláskor a te saját otthoni tárolódba tehesd a friss pékárút, abban vidd is haza, majd otthon a lehető legtovább frissen tartsd.

A felhasznált anyagok tulajdonsága, hogy pont annyi levegőt és nedvességet engednek be, hogy a kenyér nem penészedik meg és napokig friss marad. Belseje speciális, élelmiszerbiztos , impregnált PUL anyag, antiallergén, penészálló, könnyen tisztítható.

 

Tulajdonságai:

  • környezetbarát
  • penészálló, antibakteriális belső
  • könnyen tisztítható
  • mosógépben mosható
  • élelmiszerbiztos anyag
  • egyedi kivitelezés: bevásárló táska és kenyértároló egyben
100%

kézműves

Szeretettel és odaadással készült kreatív portéka

100%

helyi termék

Tisztelet a közösség jövője iránt amelyben élsz

100%

környezettudatos

Egy élhetőbb világért neked és a következő generációknak

Hogyan használd a kenyérzsákot ?

Tedd bele a kenyeret és kösd be a száját a hozzá tartozó pamutszalaggal.
A kenyeret „csupaszon” tedd a zsákba, ne tekerd egyébb csomagolóanyagba előtte.

Termék jellemzők:

Belseje speciális, élelmiszerbiztos impregnált PUL anyag ami időtálló, antiallergén, penészálló, nedves kendővel könnyen tisztítható. Külső rétege a zsáknak újrahasznósított pamutszövet, egy igazi fenntartható megoldás a péksütemények tárolásához vagy akár segítség a környezettudatos bevásárláshoz!

Frissen tartja a pékárúkat, de mivel azok liszttartalmuk miatt penészgomba spórákat tartalmaznak (kívétel nélkül minden liszt), a pékárú meg tud benne penészesedni, de az anyag a spórákat nem veszi fel magába!

A PUL anyagokról

Az elnevezés egy mozaikszó. PUL – Polyurethane laminated. Az alapja egy 100 % poliészter kelme, melyre  egy poliuretán réteget laminálnak. Ettől lesz vízálló és a speciális eljárásnak köszönhetően légáteresztő az anyag. Tehát ez az anyag nem attól környezetbarát, mert természetes összetevőket tartalmaz! Hanem azért, mert többször felhasználható, ezért kevesebb hulladékot termelünk! Nem kell magas hőfokon mosni, így energia is kevesebb fogy! Magas hőmérsékleten ( 90 fok vagy az felett ) nem is ajánlott, mert roncsolódik az anyag szerkezete, így a felhasználási tulajdonságai is! Amitől még környezetbarát lesz, az a mosási kezelés. Nem ajánlott az öblítő, a fehérítő, és az oldószer használata! Ajánlott a tároló tisztítása minnél természetesebb mosószerrel.

PUL anyag tulajdonságai:

könnyű

vízálló

légáteresztő

puha, rugalmas, könnyen alakítható

mosható, mosógépben is

ellenáll az atkáknak, baktériumoknak, gombáknak

Tisztítása: belseje nedves szivaccsal törölhető, 40° C– on mosógépben mosható. A PUL anyag, légáteresztő képességét, az öblítőszer használatával idővel elveszíti. Ajánlott a tároló tisztítása minél természetesebb mosószerrel.

Ellenjavallat:

szárítógép használata nem ajánlott

fűtőtesten való szárítása nem ajánlott

nem vasalható

hu_HUHU