A Deliriumról

Üdvözöllek az egyedi, kézzel készített ékszerek és kiegészítők világában!

Az ékszerek és kiegészitők gyantából és a termeszet kincseiből (virágok, gyümölcsök, zöldségek, magok stb.) készülnek.

Minden egyes darab egyedülálló, akárcsak a természet maga.Alkotás közben az ékszerekbe csempészek egy kis darabot  magamból: a képzeletemet, a kreativitásomat, a szenvedélyt, a szeretetet és a lelkem egy aprócska darabját.

Amikor megvásárolod az egyik alkotásomat, abban megjelenik a te személyiséged, attól függően, hogy milyen hangulatban vagy abban a pillanatban (szín, forma, méret stb.).Minden egyes darab egyedi, csak rendelésre gyártok sorozatokat.

A legtöbb tárgyamat hölgyeknek készítem (ékszerek és egyéb kiegészítők), de örömmel tervezek urak számára is kiegészítőket, pl.: mandzsettagombok, nyakkendőtűk vagy karkötők. Élvezettel készítek személyre szabott tárgyakat, például a menyasszonyi csokrokból.Szeretettel hívlak meg, hogy látogass el az oldalamra! Ki tudja, talán beleszeretsz valamelyik egyedi alkotásomba. Ajandékozd a természet ajándékát egy különleges személynek, vagy kényeztesd magad egy páratlan kiegészítővel.

Nagy Katalin

Alapító

Természet – Szeretem – Vigyázzunk rá!

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.”

Mahatma Gandhi szavai meglehetősen közhelyesek, de ha megállunk kicsit gondolkodni, rájöhetünk, hogy mélyebb jelentést hordoznak.A természet csodálatos és egyedi, a Delirium márkán keresztül szeretném felhívni a figyelmet a körülöttünk lévő csodákra, valamint darabkákat megőrizni, hogy mindenki élvezetét lelje benne. A természet a legértékesebb ajándékokat adja: tiszta levegő, tiszta víz, lélegzetelállító tájak, és a listát folytathatnám.

A legkevesebb, amit tehetünk, hogy elismerésünket fejezzük ki azáltal, hogy vigyázunk rá.Szeretném csökkenteni az ökológiai lábnyomomat azáltal, hogy a Delirium ékszereket egy   környezetbarát kartonpapír dobozkába vagy újrafelhasználható organza zsákocskában küldöm, ami könnyű, elegáns és átlátszó. A kis tasak újbóli felhasználásának néhány módja: kozmetikai táska, szárított gyógynövényeket és egyéb illatos dolgokat lehet felaggatni bennük a lakásban, ékszerzsák, kávébabzsák, cukorkatartó, kocka- vagy kártyatartó zsák stb.

Ha tetszik az ötlet, kérlek, csatlakozz hozzám a környezet védelméhez!

Minden kis lépés fontos!

Egy kicsit rólam

 A nevem Nagy Katalin (Kata), én vagyok a Delirium márka kitalálója és tulajdonosa.

Egészen kis koromtól kezdve égő vágyat éreztem az alkotásra, legyen az babaruhák varrása vagy fadarabok összetákolása bútordarabokká a babáimnak.

Később agyagfigurákkal kísérleteztem, és egy kicsit eljátszadoztam a dekupázstechnikával, hogy egyedi képeket készíthessek.2011-ben kezdtem el az ékszerkészítést. Kezdetben csak hobbi volt, nagyszerű alkalom arra, hogy személyre szabott ajándékokat hozzak létre a család és a barátok számára.

Az idő múlásával az az érzés, hogy valami különlegeset és különbözőt akarok létrehozni, lassan kezdett körvonalazódni bennem. Több hónapos kísérletezés után végül sikerült megszelidítenem a műgyantát, és megtalálnom a saját stílusomat, a Delirium ékszereket.

A Deliriumot a természet csodálatos ereje és szépsége ihlette. Minden ékszer és kiegészítő szeretettel kézzel készült a természet legtisztább elemeiről (pl. virágok, gyümölcsök, zöldségek, magok stb.) és műgyantából, remélve, hogy olyan dolgot alkotok, amely ugyanolyan egyedi, mint az általuk képviselt darab.

Célom, hogy felhívjam a figyelmet a körülöttünk lévő csodákra, és megőrizzem őket, hogy mindenki láthassa. Továbbá szeretném népszerűsíteni a környezetvédelem fontosságát.

Öszintén hiszem, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy újra rátaláljon a természet adta erőkre és ugyanakkor eltávolodjon cseppet a nagyvilági nyüzsgéstől. És miért ne: talan sikerül mosolyt csalnom mindazok arcára, akik megpillantanak egy Delirium kiegészítőt.

 

Szeretettel,

Kata

hu_HUHU