Despre Delirium

Bine ați venit în lumea bijuteriilor și accesoriilor unice, lucrate manual!

Fiecare bucată a fost creată cu pasiune prin comorile naturale (cum ar fi flori, fructe, legume, semințe etc.) și rășină.

Fiecare bijuterie pe care o creez este unică, la fel ca orice element al naturii. Când creez obiectele, o parte din mine se ataseaza de ele: imaginația, creativitatea, pasiunea, dragostea, chiar și o mică bucată din sufletul meu.

Când cumpări una dintre creațiile mele, asta va reflecta o mica parte din tine. Indiferent dacă este vorba despre culoarea, forma, mărimea sau starea de spirit care se întâmplă să fii în acel moment. Produsele mele sunt unicate.

Majoritatea articolelor mele sunt create pentru doamne (bijuterii și alte accesorii), dar îmi place să creez articole pentru domni, de exemplu: manșoane, cravate sau brățări. De asemenea, îmi place să fac elemente cu adevărat personalizate, create, de exemplu, din buchete de mireasă. Te invit să vizitezi magazinul meu și să te îndrăgostesti de una sau de toate creațiile mele unice. Sa dai darul naturii acelei persoane speciale sau trateaza-te cu un accesoriu special.

Nagy Katalin

Fondator

Natura - Iubeste-o. Protejați-l

"Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".

Cuvintele lui Mahatma Gandhi ar putea părea destul de comune, dar odată ce ne oprim să ne gândim la ele, înțelegem că ele poartă un înțeles mai profund.Iubesc cu adevărat natura și prin marca Delirium aș vrea să subliniez importanța asupra celor mai minunate minuni care ne înconjoară zi de zi și să le păstrăm pentru toată lumea să se bucure. Natura ne dă cele mai prețioase daruri: aer curat, apă curată, peisaje frumoase , priveliști minunate, iar lista continuă ... primim atât de mult din natură, dar dăruim foarte puțin în schimb.

Tot ce putem să facem să ne arătăm aprecierea prin protejarea și păstrarea mediului nostru.Aș dori să reduc amprenta mea ecologică prin înlocuirea ambalajului meu de bijuterii cu unul reutilizabil. Veți primi bijuteriile Delirium într-o cutie de cartonaș sau într-un săculeț organza reutilizabilă, ecologică, care este ușoară, elegantă și transparentă. Unele dintre modalitățile multiple de a reutiliza această pungă sunt: saculeș cosmetică, sac de plante uscate și sachet de flori, sac de artizanat, sac de bijuterii, sac de bomboane, geantă pentru zaruri și sac de card și așa mai departe.

Dacă iti place ideea, te rog să te alăturați în sprijinul și protejarea mediului ...

Fiecare pas mic are important!

Chestii despre mine

 Permite-mi sa ma prezint. Numele meu este Katalin (Kata) Nagy și sunt proprietarul mărcii menționate mai sus.

De când eram mică, aveam o dorință firească de a crea; să fie vorba de hainele papușilor sau bucăți de lemn pentru a crea mobilier pentru păpușile mele, am simțit că trebuie să-mi folosesc inventivitatea pentru a împlini viziunea mea.

Mai târziu, am experimentat cu figurine din lut și am jucat cu tehnica de decupaj pentru a crea imagini unice. Am inceput sa fac bijuterii in 2011. La inceput a fost doar un hobby si o mare oportunitate de a crea cadouri personalizate pentru familie si prieteni.

Odată cu trecerea timpului, sentimentul de a crea ceva unic și diferit încet sa stabilit în colțul minții mele. După câteva luni de experimentare, am reușit în cele din urmă să îmblânzesc rășina și să-mi găsesc propriul stil, bijuteriile Delirium.

Delirium a fost inspirat de puterea și frumusețea uimitoare a naturii. Fiecare bucată de bijuterii și accesoriu este făcută manual din cele mai pure elemente ale naturii (cum ar fi flori, fructe, legume, semințe și așa mai departe) amestecate cu rășină pentru a crea o piesă la fel de unică ca cea pe care o reprezintă.

Scopul meu este să fac lumină asupra celor mai mici minuni care ne înconjoară zi de zi și să o păstrăm pentru toată lumea să o vadă. În plus, aș dori să măresc gradul de conștientizare față de necesitatea protecției mediului.

Cred cu adevărat că, purtând aceste elemente naturale înghețate în timp, ne putem îndrepta atenția spre acum și ne distanțăm de agitația lumii. Și, de ce nu, să aduc un zâmbet de apreciere pe fața persoanei care arunca privirea pe bijuterii.

 

Cu drag,

Kata

ro_RORO