Karbantartás és garancia

KARBANTARTÁS

ÉKSZEREK ÉS KIEGÉSZÍTŐK KARBANTARTÁSA ÉS ÁPOLÁSA

 A garancia igazolja, hogy az összetevők és anyagok, amelyekből készültek, nem változtatják meg tulajdonságaikat, ha az ajánlásoknak megfelelően viselik őket. 

 Az idő múlásával bármilyen típusú kiegészítő kopott megjelenést kölcsönözhet, hiszen számtalan,  többé-kevésbé káros, külső tényezőnek vannak kitéve. Ha azt szeretnéd, hogy ékszered sokáig kitartson, kérlek, vedd figyelembe az alábbi ajánlásokat!

 A Delirium ékszerek kiváló minőségű gyantából készülnek, amely üvegnek tűnik, de mégsem szabad összetéveszteni.

 Előnyök: ütésállóbb, ha leejted a földre nem törik el.

 Hátrányok: kicsit könnyebben karcolódik, mint az üveg, ezért NEM szabad hordani cipzáros ruhák alatt/fölött, stb. Víz- és kopásálló, de ne fürödj  vele, mert a víz keménysége befolyásolhatja hosszú távon a fényességét!

 Ne viseld az ékszereket vegyszerekkel végzett munka közben!

Kerüld vele: szauna, fürdés, szolárium, bio barnulás, hosszan tartó napozás, strand, testápoló (hagyjál elegendő időt, hogy beszívódjon), parfüm (közvetlenül ne permetezz rá, mert a parfümök alkoholt tartalmaznak, amelyek reakcióba léphetnek a gyantával)!

Próbáld meg elkerülni, hogy az ékszereid közvetlen napfényben maradjanak rendkívül meleg hőmérsékleti feltételek mellett, mivel a gyanta elveszítheti a formáját (például ha a nyári hónapokban egy forró autóban ottfelejted). Ha ez megtörténik, egyszerűen csak helyezd hűvös helyre, amíg vissza nem tér a szép alakja!

A világon a legtöbb dolgot befolyásolják az UV-sugarak; ugyanúgy az általunk készített ékszereket is. Még ha magas fokú UV-védelemmel rendelkező gyantával dolgozunk is, akkor is nagyon óvatosan kell viselni. Emiatt kérlek, kerüld a hosszan tartó napsugárzást, így megelőzheted az ékszer korai sárgulását. Ugyanilyen fontos, hogy ne permetezz parfümöt, miközben ezeket az alkotásokat viseled! Még akkor is, ha a parfümöt nem közvetlenül az ékszer helyére teszed, a felszabaduló gázok hatással lehetnek rájuk. Bármilyen krémnek, testápolónak, alapozónak teljesen meg kell száradnia a viselés előtt. Ha ezeket az utasításokat nem tartod be, a következők fordulhatnak elő: a gyanta megsárgul (csak ha túlzottan ki van téve a napnak), a fényes réteg megtörik/reped/vagy feloldódik a parfümben lévő alkohol miatt. Egyes esetekben az ékszerek „menthetők”, más esetekben nem.

 Ugyanilyen fontos a karcolásokkal való óvatosság!

 Ha hasonló baleset történik, nyugodtan lépjél velem kapcsolatba, és lehetőség szerint megpróbálok segíteni. Kérlek ne próbáld saját magad megoldani a problémát!

 Az ékszer fényezése (ha idővel elveszíti fényét) az 1 év általános garancia lejárta után is ingyenes szolgáltatás marad (csak a szállítást kell fizetni).

 

ÉKSZER TISZTÍTÁSA:

 Időnként meg kell tisztítani egy enyhén megnedvesített puha pamut kendővel. Soha ne használj nedves törlőkendőt, mivel sok olyan anyagot tartalmaznak, amelyek befolyásolhatják a felületek fényét!

 A természetes olajok és bőrsejtek rátapadhatnak, és így más szennyeződéseket vonzanak a felületére. Emiatt azt javasoljuk, hogy néhány havonta egyszer, dörzsölés nélkül tisztítsd meg!

Ha ezeket az utasításokat nem követed, a következők fordulhatnak elő:

 • A gyanta megsárgul (ha túlságosan ki van téve a napnak vagy vegyi oldatokkal érintkezik)
 • A fényes réteg tönkremegy, megreped vagy feloldódik a parfümben lévő alkohol miatt

Kérlek ne feledd, egyes esetekben ezek a sérülések javíthatók, más esetekben nem.

 

Remélem, hogy az általad választott darab lesz a kedvenc kiegészítőd, és élvezettel viseled, legalább annyira, amennyire én élveztem a készítésüket.

GARANCIA

Garancia és visszatérítési politika

ÁLTALÁNOS SZEMPONTOK

 Nagy L.A.-K. Katalin Întreprinde Individuală be van jegyezve az ANPC-nél nemesfémekkel végzett műveletek elvégzésére, és a termékeinkhez a következő nemesfémeket használjuk: 925-ös tisztaságú ezüst.

 Az ékszergyártáshoz felhasznált további anyagok: kifejezetten ékszerkészítéshez kifejlesztett gyanta, természetes virágok és növények, a megrendelő által küldött személyes zárványok, műbőr, zsinórok, fémötvözet elemek és rozsdamentes acél elemek.

 Az 1 év kereskedelmi garancia csak az ajánlott karbantartási feltételek betartása esetén érvényes.

 Ha a termékeken a gyártási folyamatból eredő hibák mutatkoznak, a problémákat az ékszer visszaküldése után a lehető leghamarabb kijavítjuk.

 Azon termékek esetében, amelyeken súlyos kopás, repedés vagy gondatlan kezelésből adódó egyéb probléma látható, a garancia nem érvényes. Ha lehetséges a helyreállítás, akkor azt minimális költséggel végezzük el, a károsodás mértékétől függően.

 Ha a sérülés súlyos és a javítás lehetetlen, kicserélhető egy hasonló modellre.

AZ ÖSSZETEVŐKRŐL:

 Ezeket az ékszereket kifejezetten a zárványok, például virágok és természetes növények sokkal hosszabb megőrzésére terveztük.

 A felhasznált gyanta kristálytiszta és ultra erős kivitelezésre fejlesztették ki. Ellenáll az UV-sugárzásnak, így az ékszereid nem sárgulnak meg.

 A gyanta legjelentősebb előnye, hogy üveghatással rendelkezik, könnyű, mégsem törékeny (nehezebben törik, de könnyebben karcolódik). Az ékszerek nem igényelnek különösebb karbantartást.

 

GARANCIA

1. Alap garancia:

Prémium anyagokból kézzel készített ékszereinkre 1 év garancia vonatkozik.

 2. Karbantartási szolgáltatás:

 Ingyenes polírozás, ha a darab idővel elveszti fényét vagy enyhén megkarcolódik.

 Ingyenes visszaszerelése és visszaragasztása a fém szerelékeknek. Ezekben az esetekben csak a szállítási költséget kell állnia.

 Karbantartás/felújítás minimális költséggel, gondatlan használat/balesetek miatti leromlás esetén (ha az ékszer/alkatrész menthető).

 Ékszereinek épsége az idő múlásával arányos a rájuk fordított figyelem mértékével. Olvasd el figyelmesen és alkalmazd a csomagban nyomtatott formában található ajánlásokat, valamint a weboldalon található karbantartási tippeket!

 A nem hordott vagy a jövőre szánt ékszereket száraz és sötét helyen tárold, anélkül, hogy más tárgyakat halmoznál rá, távol minden olyan elemtől, amely felületükön horzsolást okozhat.

 Bármilyen történés esetén felveheted velünk a kapcsolatot, és a lehetőségek függvényében igyekszünk segíteni. Ne próbáld saját magad megoldani a problémát, mert több kárt okozhat, mint hasznot!

 

 VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT

 Ha meggyőződtél arról, hogy vissza szeretnéd küldeni a kapott terméket, kérlek a kézbesítéstől számított 7 napon belül vedd fel a kapcsolatot itt a weboldalon vagy e-mailben az office@lovenature.ro címen!

 A testreszabott termékeket nem lehet visszaküldeni, mivel ezek jellegzetesek, leszámítva azt az esetet mikor sérültek vagy hibásak.

 A vevők felelősek a szállítási költségért. Ha a termék sérülten vagy nem az eredeti állapotában kerül vissza, a vevő felelős az értékvesztésért.

 Az ár visszatérítését 14 napon belül utalom, attól a naptól számítva amikor megérkezett hozzám a termék.

 Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megrendelés megerősítése után nem lehet módosítani vagy törölni a rendelést!

 

A VISSZAKÜLDÉSSEL KAPCSOLATOS FELTÉTELEK

 A termékek visszaküldését az O.U.G. a fogyasztói jogokról szóló 34/2014 rendelet szabályozza.

 Bizonyos esetekben a termékek nem küldhetők vissza. Ez a következőkre vonatkozik:

 • Személyre szabott termékek – a 130/2000. sz. rendelet 2. fejezet 10. cikk c) pont.
 • Más kategóriájú termékek, amelyek maguk is testreszabhatók.
 • Olyan termékek, amelyek nem pontosan a termékleírásban leírtaknak felelnek meg. Néhány fotó csak prezentációs célt szolgál, de ezt kötelesek vagyunk feltüntetni.
 • Az online rendelés tárgyát képező termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti; az elállási határidő lejárta előtt a fogyasztónak jogában áll elállni a szerződéstől anélkül, hogy az elállási döntését indokolnia kellene, és az O.U.G. sz. 13. cikk (3) bekezdésében és 14. cikkében foglaltakon kívül egyéb költségek sem merülnének fel. 34/2014., a termék fizikai birtokbavételének napjától számított 14 naptári napon belül.
 • Jogi személyek esetében, mivel nem rendelkeznek fogyasztói jogállással, fenntartjuk a jogot, hogy a termékek visszaküldését elfogadjuk vagy megtagadjuk.
 • A termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. A termékek sértetlenségének védelme érdekében fontos megőrizni az eredeti csomagolást. A visszaküldött terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt kiszállítottuk.
 • Az eladó a Fogyasztó elállási döntésének közlésétől és a visszaküldés elfogadásától számított legfeljebb 14 naptári napon belül visszatéríti a termék értékét.
 • Az eladó elhalaszthatja a termék értékének visszatérítését az eladott termék átvételéig vagy a kiszállítás igazolásáig. A visszaküldött termékek értékét csak a termékek ellenőrzése és a visszaküldés módjának közös megegyezéssel vagy törvényes eljárás szerint történő megállapítása után térítjük vissza.
 • Ha a visszaküldött terméken sérülések, kopásnyomok, karcok, ütések, hiányzó tartozékok láthatók, a jótállási jegy hiányzik, jogunk van a visszaküldést megtagadni.
 • A visszatérített összeg bankszámlára kerül visszatérítésre.

További információért, kérlek, lépj kapcsolatba velem:

4 + 13 =

hu_HUHU