újdonságok

Legújabb termékeink

1–15 termék, összesen 346 db

A függöny mögött

Mindig örömöm lelem abban, amikor virágokkal és más természetes elemekkel dolgozom, hogy tartós szépségű akotásokat hozzak létre. Nálam a folyamat a következő:

Minden a természetben való kirándulással kezdődik. A friss levegő és a napsütés elengedhetetlen számomra, hogy meg tudjam találni ezeket a csodákat.

Rengetek szépség található a réteken és az erdőkben, de néha a saját kis kertemben is kincsekre lelek. Amikor a virágok virágoznak, és színeik szép élénkek, gondosan összegyűjtöm, majd préselem őket. Csak néhány hét múlva kezdődhet a tényleges munka az ékszereken.

A tervezési folyamat meglehetősen hosszú és kihívást jelent, mivel minden virágnak és minden elemnek tökéletes alakban és kombinációban kell összeállnia. A szárított virágokat és egyéb elemeket finoman helyezem el a formákba, majd műgyantát öntök rá. A következő 24 óra teli van izgalommal, hisz minimum ennyit kell várjak az eredményre. Amikor a gyanta megkeményedik elkezdődhet a csiszolás és a polírozás. Az egész eljárás darabonként akár 1 órát is igénybe vehet, az elem alakjától, méretétől és összetettségétől függően.

Minden ékszerem ugyanolyan egyedi, mint a benne található természeti elemek. Az általam használt gyantát kristálytiszta és ultra erős kivitelezésre fejlesztették ki. Ellenáll az UV-sugárzásnak, így az ékszerek nem sárgulnak meg.

Remélem, hogy a gyűjteményedhez választott darab lesz a kedvenc kiegészítőd!

 

Egyedi rendelés

EMLÉKÖRZŐ

Mindenki életében vannak különleges pillanatok, amelyeket meg akarunk ragadni és örökre megőrizni.

Engedd meg, hogy segítsek életben tartani minden értékes emléket!

Legyen az a menyasszonyi csokor, egy kedvenc virág, az első dátum emléke, vagy bármilyen különleges díszítés, segíthetek abban, hogy megőrizzék szépségüket és értéküket.

Lépj velünk kapcsolatba
hu_HUHU