Ghid de îngrijire și garanție

GHID DE ÎNGRIJIRE

ÎNGRIJIREA BIJUTERIILOR ȘI ACCESORIILOR

 Garanția atestă faptul că ingredientele și materialele din care au fost realizate nu își vor schimba proprietățile în cazul în care acestea au fost purtate conform recomandărilor 

 Odată cu trecerea timpului, orice tip de accesoriu poate obține un aspect uzat, fiind expus la nenumărați factori externi mai mult sau mai puțin dăunători. Dacă îţi doreşti ca bijuteria ta să ţină mult timp, te rugăm să ţii cont de recomandările de mai jos.

 Bijuteriile Delirium sunt realizate din rășină de calitate superioară ce seamănă cu sticlă însă nu trebuie confundat.

 Pro: este mai rezistent la șocuri, dacă o scapi pe jos nu se sparge.

 Contra:se zgârie un pic mai ușor decât sticla, așa că NU trebuie purtate sub/peste haine cu fermoar etc. Este rezistent la apă și la purtare, totuși nu se face baie cu ea, deoarece duritatea apei poate afecta luciul pe termen lung.

 Nu o purta când lucrezi cu substanțe chimice.

Evitați cu ea: sauna, scăldatul, solarul, bronzul organic, expunerea îndelungată la soare, plaja, loțiunea de corp (alocați timp destul absorbției acestuia), parfumul ( nu pulverizați direct pe ea, deoarece parfumurile conțin alcool ce poate întra în reacție cu rășina).

Încercă să eviți lăsarea bijuteriilor în lumina directă a soarelui în timpul temperaturilor extrem de ridicate, deoarece rășina poate să își piardă forma. Un exemplu bun este uitarea într-o mașină fierbinte în timpul lunilor de vară. Dacă, totuși, se întâmplă acest lucru, lasă accesoriile într-o zonă răcoroasă și evită manevrarea lor până când acestea revin la forma lor originală.

Majoritatea lucrurilor în lume sunt afectate de razele UV; la fel și bijuteriile create de noi. Chiar dacă lucrăm cu materiale cu grad ridicat de protecție UV, totuși ele trebuie purtate cu mare grijă. Din aceasta cauza te rog sa eviţi expunerea îndelungată la soare când o porţi, astfel prevenind îngălbenirea timpurie a bijuteriei. La fel de important este să nu te dai cu parfum cât timp porţi aceste creații. Chiar dacă pui parfumul în alta parte decât unde se afla bijuteria, gazele eliberate le pot afecta. Orice crema, lotinune, fond de ten trebuie sa fie complet uscate înainte de a le purta. În cazul în care aceste instrucțiuni nu sunt respectate se pot întâmplă următoarele lucruri: rășina îngălbenește (doar dacă se exagerează cu soarele), stratul de luciu se distruge/se crapă/sau se dizolva din cauza alcoolului din parfum. În unele cazuri ele se pot „salva” în alte cazuri nu.

 La fel de important este sa ai grijă cu zgârieturile!

 Dacă cumva se întâmplă un asemenea accident, sa mă anunți liniştită și încerc sa te ajut dacă este posibil; nu încerca sa remediezi problema singură.

 Repolisarea bijuteriei (dacă în timp îşi pierde din luciu) rămâne un serviciu gratuit şi după expirarea garantiei generale de 1ani (trebuie achitat doar transportul).

 

CURĂȚAREA BIJUTERIILOR:

 Trebuie curățată ocazional cu o lavetă moale din bumbac, puțin umezită. Să nu folosești niciodată șervețele umede, deoarece acestea conțin multe substanțe care pot afecta luciul suprafețelor.

 Uleiurile naturale și celulele de pe piele se pot lipi pe ea și astfel să atragă alte impurități pe suprafața ei. Din acest motiv, recomandăm curățarea ei odată la câteva luni, fără frecare ca să nu apară pe ea mici zgârieturi.

În cazul în care aceste instrucțiuni nu sunt respectate, se pot întâmpla următoarele lucruri:

 • • Rășina îngălbenește (dacă se exagerează cu soarele sau intră în contact cu soluţii chimice)
 • • Stratul de luciu se distruge, se crapă, sau se dizolvă din cauza alcoolului din parfum

Te rog să nu uiți, în unele cazuri, aceste deteriorări se pot repara, în alte cazuri nu!

 

Sper că piesa aleasă de tine va deveni accesoriul tău preferat.

GARNAȚIE

Garanție și Retur

ASPECTE GENERALE

 Firma Nagy L.A.-K. Katalin Întreprindere Individuală este înregistrat la ANPC să efectueze operaţiuni cu metale preţioase, iar matelele preţioase folosite pentru produsele noastre sunt: argint 925.

 Alte materiale folosite în fabricarea bijuteriilor sunt: rasină special concepută pentru realizarea bijuteriilor, flori și plante naturale, incluziunile personale trimise de către client, piele sintetică, şnururi, elemente din aliaje metalice și elemente din inox.

 Garanția comercială de 1 ani se aplică doar în cazul în care condițiile de purtare recomandate au fost respectate.

 În cazul în care produsele prezintă defecțiuni din urma procesului de fabricare, problemele vor fi remediate in cel mai scurt timp dupa primirea piesei.

 În cazul produselor care prezintă urme grave de uzură, fisuri sau alte probleme cauzate în urma purtării neglijente, garanția nu este aplicabilă. Dacă recondiționarea este posibilă, acesta se va efectua cu un cost minim in functie de gradul de deteriorare.

 Dacă deteriorarea este gravă și repararea este imposibilă, acesta se poate înlocui cu un model similar.

DESPRE INGREDIENTE:

 Aceste bijuterii au fost special concepute pentru păstrarea mult mai îndelungată a unor incluziuni spaciale, cum ar fi flori și plante naturale.

 Rășina utilizată este special dezvoltată pentru a asigura un finisaj clar și ultra-puternic; este rezistent la UV, astfel încât bijuteriile tale nu vor avea o nuanță galbenă.

 Cel mai remarcabil avantaj al rășinii este că are un efect de sticlă, totuși este rezistent (se sparge mult mai greu, dar se zgârie mai uşor). Bijuteriile nu necesită o întreținere specială.

 

GARNAȚIE

Garanţia de bază:

Bijuteriile noastre create manual din materiale premium, au garanţie de 1 ani pentru piesa intreagă.

 2. Serviciu de întreţinere:

 Polişare gratuită în cazul în care în timp piesa îşi pierde din luciu şau este zgâriat uşor.

 Remontarea gratuită a pieselor (sau capselor în cazul charmurilor) în caz de cădere/dezlipire. În aceste cazuri trebuie să suporţi doar costul de transport.

 Întreţinere/recondiționare cu un cost minim în cazul degradării din cauza purtării neglijente/accidente (dacă piesa se poate salva).

 Integritatea bijuteriei tale în timp este proporţională cu atenţia pe care îi oferi. Citeşte cu atenţie şi aplică recomandările oferite în format tiparit din pachet.

 Bijuteriile nepurtate sau cele destinate să fie păstrate pentru viitor se păstrează într-un loc uscat şi întunecat, fără să fie ingrămădită cu alte obiecte, ferit de orice elemente ce pot duce la abraziuni pe suprafaţa lor.

 În caz de orice incident ne poţi contacta şi în funcţie de posibilităţi încercăm să te ajutăm. Nu încerca să remediezi problema singură, deoarece se poate întâmpla să faci mai mult rău decât bine.

 

 POLITICA DE RETURNARE

 Dacă sunteți convins că doriți să returnați produsul primit, vă rugăm să ne contactați aici pe site sau prin e-mail la office@lovenature.ro în termen de 7 zile de la livrare.

 Produsele personalizate nu pot fi returnate deoarece sunt unice, cu excepția cazului în care sunt deteriorate sau defecte.

 Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de transport. În cazul în care produsul este returnat deteriorat sau nu în starea inițială, cumpărătorul este responsabil pentru pierderea valorii.

 Voi rambursa prețul în termen de 14 zile, începând cu ziua în care a sosit produsul.

 Vă rugăm să rețineți că odată ce comanda a fost confirmată, nu este posibilă modificarea sau anularea comenzii!

 

TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND POLITICA DE RETURNARE

 Returul produselor se acceptă în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

 În anumite cazuri, produsele nu beneficiază de posibilitatea de returnare. Acest lucru se aplică în cazul:

 • Produselor personalizate – conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c)
 • Produselor din alte categorii, care în sine pot fi personalizate
 • Produselor care nu sunt exact conform descrierii produselor. Unele fotografii sunt doar cu titlu de prezentare, însă acest lucru va fi menționat.
 • Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
 • În cazul persoanelor juridice, ele neavând calitate de consumator, ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.
 • Cheltuielile returnării produsului vor fi suportate de către client. Este important să păstrezi ambalajului original pentru protejarea integrității produselor. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost expediat.
 • Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 zile calendaristice de la data informării de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.
 • Vânzătorul va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat. valoarea produselor returnate va fi restituit numai după verificarea produselor şi după stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale.
 • Dacă un produs returnat prezintă deteriorări, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, lipseşte certificatul de garanţie, avem dreptul de a refuza returul.
 • Suma de retur va fi rambursat într-un cont bancar.

Pentru mai multe informații, nu ezita să mă contactezi:

9 + 13 =

ro_RORO