NOUTĂȚI

Cele mai noi produse

Afișez 1–15 din 346 de rezultate

În spatele cortinei

Îmi place foarte mult să lucrez cu flori și alte elemente naturale pentru a crea opere de frumusețe de lungă durată. Procesul meu este după cum urmează:

Totul începe cu o călătorie în natură sau cu o vizită în grădina mea. Aerul proaspăt și soarele sunt o necesitate pentru mine să pot găsi și recolta aceste minuni minore.

Unele dintre elementele le voi colecta de la pajiști și păduri, altele voi crește în grădina mea mică. Când florile au înflorit și culorile lor sunt vibrante, le voi culege cu grijă și le voi apăsa. Doar după câteva săptămâni poate începe lucrarea reală cu privire la bijuterii.

Procesul de planificare este destul de lung și provocator, deoarece fiecare floare și fiecare element trebuie să se unească în forma perfectă și în combinație. Voi pune delicat flori uscate și orice alte elemente în matriță, apoi se toarnă rășină. Următoarele 24 de ore vor fi critice și voi fi extrem de dornici de a vedea rezultatul. Când rășina se vindecă, voi scoate piesa, iar procesul de șlefuire va începe. Întreaga procedură poate dura până la 1 oră pe piesă, toate în funcție de forma, dimensiunea și complexitatea elementului.

Fiecare bijuterie pe care o fac este la fel de unică ca și elementele naturale păstrate în interior. Rășina pe care o folosesc este special dezvoltată pentru a oferi o finisare clară și extrem de puternică. Este, de asemenea, rezistent la UV, împiedicând bijuteriile tale să aibă decolorare galbenă.

Sper că piesa aleasă de tine va deveni accesoriul tău preferat.

 

Comandă personalizată

MEMORIAL

Există anumite momente speciale în viața noastră pe care le-am dori să le capturăm și să le păstrăm pentru totdeauna.

Permiteți-mi să te ajut să păstrezi oricare dintre amintirile tale prețioase!

Indiferent dacă este vorba despre buchetul de mireasă, o floare preferată, o amintire a primei întâlniri sau o ornamentare specială, te pot ajuta să păstrezi frumusețea și valoarea, creând o piesă unică.

Contactați-ne
ro_RORO